Lukijat

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Rahkapullan ohje

Rahkapullat


Sekoita keltaisesta, valkoisesta ja ruskeasta fimosta taikinan värinen massa.


Pyöritä halkaisijaltaan n. 5mm palloja.

Paina tikulla keskelle paikka rahkaa varten ja paina reunaa hivenen esimerkiksi foliolla.

PAISTA kotiuunissa massavalmistajan ohjeiden mukaisesti.

Lisää kohoväriä pullan keskelle. Anna kuivua.

Kun pinta on kuiva, lakkaa pullan reunat. 
Rahkan pintaan voi myös sipaista hivenen väriä.

 

11 kommenttia:

  1. Kiitos Maria kauniista viestistäsi. On mukavaa saada juuri sinulta, joka teet niin ammattitasitoista jälkeä, rohkaisua. Rahkapulla maistuisi nyt kahvin kanssa. Mmmm. t Kati

    VastaaPoista
  2. Nuo rahkapullat ovat todella hienon näköisiä! Erinomainen ohje kuvien kera, pitää ehdottomasti kokeilla joku kera!

    VastaaPoista
  3. Unfortunately I don't know what the "rahkapullan" means, and i can't pronounce it (this word sounds so funny).
    White liquid looks like cheese (am I right?) and I like it :)
    Nie wiem co oznacza słowo w tytule, ale myślę, że chodzi o drożdżówki z serem. Wyglądają jak prawdziwe i są naprawdę śliczne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rahka means sour cream. :)

      Poista
    2. Oh, you make bun with sour cream?! Really?
      I have never hear about something like it - it's sour cream, not a cool whip or cheese.
      Did you ever baked it? I was looking for recipe in books and internet, but I can't found any. I really want to make it by myself :)

      Poista
    3. It isn´t sour cream, it´s quark :)

      Poista
    4. Thanks Viltsu, quark is better translation :)

      Poista
  4. Hyvännäköisiä rahkapullia! Vitsit kun alkaa tehdä mieli nukkekotia :)

    VastaaPoista
  5. Ihania! Millä oot tehnyt pullien pintaan sokerin?

    VastaaPoista